Pepeljara sa led rasvjetom, idealno za automobil

45.00kn
80.00kn
Količina:

LED pepeljara za automobil obavezan je pribor svakog pušača. Univerzalna pepeljara za automobil može, zahvaljujući svojim malim dimenzijama, ne samo da stane u bilo koji držač ili ručku za automobil, već je možete postaviti i u svoj ured, konferencijsku sobu, svoj stan ili na balkon. Osvijetljenu pepeljaru ugodno je pogledati, osiguravajući elegantan i atraktivan ukras unutar bilo koje vrste automobila, ureda ili balkona.
Velika prednost pepeljare je funkcija automatskog osvjetljenja. Nakon otvaranja LED pepeljare za automobil automatski se pali plava lampica. Ova funkcija olakšava upotrebu pepeljare, ne samo tijekom dana, već i kada je mrak te također čini da izgleda bolje. Pepeljaru napaja izmjenjiva baterija, koja je uključena u set.
Automobilska pepeljara ima hermetički nepropusan poklopac koji se neprekidno zatvara kako bi se uspješno spriječilo da iz pepeljare izađe neugodan miris duhana. LED pepeljara za automobil vrlo je jednostavna za upotrebu. Da biste ga očistili, samo izvadite iz držača, otvorite poklopac i bacite pepeo u kantu za smeće.

 

ELEGANT - LED pepeljara za automobil nije samo korisna već je i ugodna za gledanje. Elegantan izgled bit će još jedna prednost vašeg automobila. Također može služiti dekorativnu funkciju unutar ureda, konferencijskih soba, apartmana ili balkona.

 

AUTOMATSKO OSVJETLJENJE - još jedna velika prednost pepeljare je funkcija automatskog osvjetljenja. Odmah nakon otvaranja pepeljare automatski se pali plava lampica, što će olakšati upotrebu pepeljare ne samo danju već i tijekom noći. Stvara zanimljiv vizualni efekt.

 

ZRAČNO POKLOPAC - LED pepeljara za automobil ima hermetičan poklopac. To sprječava ostavljanje neugodnog dima cigarete.

 

UNIVERZALNA UPOTREBA - automobilska pepeljara može stati u bilo koji držač čaša i druge ručke, možete je postaviti i u svoj ured, na balkon, gdje osim što može služiti i ukrasnoj funkciji. Jednostavno ga je koristiti i očistiti.

 

SPECIFIKACIJE -
boja osvjetljenja: plava
napajanje: 1x CR1220 baterija (uključena u set)
dimenzije (visina / širina): 9,5 / 7 cm
težina: 150 g.

  • Raspoloživost: Dostupno
  • Model: Ž;
Dostava samo 25 kn za narudžbe do 299 kn

Rok dostave je 2 do 4 radna dana.

Plaćanje pouzećem , bankarstvom ili karticama.

BESPLATNA DOSTAVA - za narudžbe iznad 300 kn

Uslugu dostave proizvoda obavlja kurirska služba HPEKSPRESS

Top Kategorije